I Got Nominated!

For the the Liebster Award.

By my friend, Prathima, who blogs at Later Alligator.

So first of all, I would like to thank her for the nomination. Unfortunately, I do not know enough people to nominate for this award, so all I can do is answer the questions and come up with 11 random facts about myself.

Here, let me get on with the answering of questions.

1. If you had to choose, what would it be – budget or luxury travel?

ANS: Luxury. Who doesn’t like traveling in luxury and style. Seriously, given the choice, I don’t think anyone would choose economy over first class.

2. What’s your biggest fear about travelling?

ANS: The plane crashing.

3. What’s the weirdest thing you’ve ever eaten?

ANS: Pig blood tofu.

4. What is your comfort food?

ANS: French fries.

5. Have you ever been to India?

ANS: Nope.

6. Describe your blog in one word.

ANS: Writing.

7. What do you hate/dislike about blogging?

ANS: What’s there to dislike about blogging?

8. What are the top five things on your bucket list?

ANS: What’s a bucket list?

9. Which is the one place in the world you wouldn’t mind visiting again and again?

ANS: San Francisco. I love the people and the food.

10. What did you want to be growing up?

ANS: A ghostbuster.

11. Are you what you wanted to be?

ANS: Nope. I won’t be until my book gets published.

And here are 11 random facts about me.

Fact #1:
I have loved anime and manga ever since I was a teenager.

Fact #2:
I started learning martial arts because I was getting bullied at school.

Fact #3:
The first martial arts class I attended was a karate class at a traditional dojo.

Fact #4:
Any hope of me ever becoming a professional martial artist was crushed when I joined the army. Because that’s where I broke the ligament in my left shoulder.

Fact #5:
I do not believe in conscription because I myself was conscripted against my will.

Fact #6:
My favorite drink is Scotch whiskey, but I usually drink beer because I can’t afford whiskey.

Fact #7:
I consider my writing to be more important than my work as a security guard.

Fact #8:
My favorite anime shows from the 90s where City Hunter, Saint Seiya and Dragon Ball.

Fact #9:
Whenever I play RPG games I would choose to play a Human character.

Fact #10:
My favorite writers are Terry Pratchett, Lee Child, Jim Butcher and Simon R. Green.

Fact #11:
I think it is easier to write in free countries without censorship because it would be easier to imagine good things happening in those countries.

Teck Y. Loh

Advertisements

About Security Guard

Level 99 Security Guard

Posted on June 15, 2016, in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Thank you for writing this! 🙂 And sorry I took so long to comment.
    Now, pig blood tofu, what’s that like?? I’m intrigued!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: